Tänään varmistui uä- tutkimuksessa, että Luna odottaa ( uä- näkyi 4-5 pentua). Minulle on tullut todella paljon kyselyjä. Nyt olisi kuitenkin se hetki, että jos olet vielä kiinnostunut ota meihin yhteyttä Ruusukulta sähköpostin tai FB kautta. Etsinnässä on ( riippuen montako narttua syntyy) 1-2 sijoitus perheettä, jos ole kiinnostunut kerro viestissä siitä. Kun laitat minulle viestiä kerro seuraavista asioista: mihin perheeseen koira tulisi, aikaisemmasta kokemuksesta koriin, mitä tiedät rodusta, oletko valmiina pitämään kasvattajan yhteyttä, kummasta sukupuolesta olet kiinnostunut, esittää kysymyksiä. Yst: Jana ja Luna

Tervetuloa Ruusukulta Lunan Kennel sivuille. Ruusukulta Kennel on aloittanut toimintansa 2020 vuoden alussa. Kennel toimii pienimuotoisesti kotona. Koirat (tällä hetkellä 2) ovat meillä perheenjäseninä. Jokainen pentu, kuka meille syntyy, tulee kasvamaan osana perhettä. Tarkoitus on kasvattaa terveitä rodunmääritelmien mukaisia, hyvä luonteisiä koiria. Kasvattajana tärkeintä minulle on, että jokainen pentu, joka lähtee meiltä maailmalle, saa itselleen rakastavan ja huolehtivan perheen. Jokainen uusi omistaja saa itse päättää, haluaako koirasta näyttelykaverin, harrastuskaverin tai ihan pelkästään kaverin.

Eesti keeles 

Teretulemast Ruusukulta Lunan Kenneli leheküljele. Ruusukulta Kennel on alustanud oma toimingu 2020 aasta algusest. Kennel töötab väikeses mahuses kodus. Koerad (praegusel hetkel 2) on meil pereliikmena. Kóik kutsikad, kes meil sünnivad, tulevad kasvama pereliigmetena. Meile on eesmärgina kasvatada terveid, tóule omapäraseid, hea iseloomuga koeri. Koerakasvattajana kóige tähtsam minule on, et iga kutsikas, kes läheb meilt maailma, saab endale armastava pere. Iga uus koeraomanik saab ise otsustaga, kas koeraga näitustel käia, koos hobisid leida, vói lihtsalt, et koer oleks kodukoer.